Your Company

HEM/ KONTAKT HÄLSA SPORT VIKT/DETOX JOBBA MED OSS

Vill du arbeta med högkvalitativa produkter inom hälsa, fitness, idrott och skönhet världen över, med snabb tillväxt på framtidens marknad?

Vill du jobba med ett gott gäng?

Vi är en grupp goa människor, kvinnor och män mellan 18 och 65+ som bor i och runt Göteborg, som vill må bra och som vill hjälpa andra att må bra. Vi jobbar med att informera om, och rekommendera, de produkter som vi själva använder och fått så goda resultat av. Vi hjälps ofta åt och arrangerar gemensamma träffar, för kunder eller för att utbilda oss. Ibland föredrar vi att jobba själva. Några av oss jobbar heltid, andra bara någon gång då och då. Bor du på annan ort så ordnas det träffar runt om i landet.

Vill du bli en av oss? Du behöver inga förkunskaper och du bestämmer helt hur mycket tid du vill lägga på detta. Alla har samma möjligheter och den som arbetar mest tjänar mest. Dessutom är systemet uppbyggt så att alla tjänar på att hjälpa och uppmuntra varandra. Du kommer bl.a. att kunna bli erbjuden pensionssparande, resmöjligheter och bilförmån.

Du är fri och din egen chef - något väldigt många drömmer om.


Simple and Successful - Det är enkelt att arbeta med FitLine

Eftersom PM-International i samarbete med PM Sweden sköter all administration och distribution kan du fokusera på att prata med andra människor om hur de kan må bättre.

Vill du jobba i vårt team kontaktar du oss och vi hjälper dig igång direkt. Vi rekommenderar att du själv använder produkterna men man kan också köpa ett s.k. "Quick-start" paket till förmånligt pris.

Kontakta oss om du vill veta mer!