Your Company

HEM/ KONTAKT HÄLSA SPORT VIKT/DETOX JOBBA MED OSS

Vad är hälsa för dig?

youth-570881_1920.jpgÄr hälsa för dig att ha en kropp och ett psyke i bästa form som klarar att prestera i topp på idrottstävlingen eller på jobbmötet?

Eller är hälsa för dig att kunna sova gott på natten och vakna utvilad på morgonen?

Kanske är det att kunna leka med barn eller barnbarn utan att orken tryter eller knäna protesterar?

Hör du till dem som vill försöka minska på allergimediciner eller blodtrycksmediciner, eller vill du bara ge kroppen ett verktyg för att få magen att fungera bra?

Du kanske redan mår bra och tror som vi på att ge kroppen de bästa förutsättningarna för att fortsätta med detta?

Vi har alla olika definitioner på vad som är normalt och har kanske börjat acceptera diverse krämpor som i själva verket har sitt upphov i hur vi levt våra liv och vilken mat vi stoppat i oss. Helt klart är att när cellerna verkligen får den näring de behöver börjar kroppen att läka sig själv.

Vi är alla individer och hur nära optimaltillståndet vi kan komma beror helt på orsaken till våra problem och där är vi olika från person till person. Men var och en har möjlighet att ge sin kropp chansen till ett hälsosamt liv, med mindre krämpor, genom att ge kroppen de allra bästa förutsättningarna för att må bra och läka sig själv. Vill du ge din kropp den chansen?

I så fall har vi helt unika kosttillskott att erbjuda, med dokumenterade resultat och allra högsta säkerhet och kvalitet. Med naturliga ingredienser, i en form som kroppen känner igen och kan ta upp. Alla näringsämnen har dessutom gjorts vattenlösliga och redan utanför kroppen brutits ner i de minsta beståndsdelar som gör det allra lättast för kroppen att genast ta upp näringen från tarmen. Detta unika näringstransportkoncept gör att upptaget av dessa kosttillskott är många gånger högre än allt annat på marknaden.

GMP.jpg NTC.jpg Swiss-Vitamin-Institute.png Koelnerliste.jpg

Några erfarenhetsberättelser

Vi har alla olika orsaker till att vi börjat använda FitLines vitaminer och mineraler och varje människa är unik och får sina egna resultat. Här är några av våra erfarenheter:

Från utbrändhet till mer ork och bättre sömn. Från att bara kunna jobba 25% till att orka 50%.

"Sedan jag gick in i väggen -98 har jag inte riktigt kommit tillbaka till ett fullt liv. 13 år efter utbrändheten kunde jag fortfarande bara jobba 25-30%. När jag började att dricka FitLine kände jag redan första veckan att jag började sova bättre på nätterna. Mineralerna i Restorate gjorde verkligen en magisk skillnad i mitt liv. Jag tar ofta en extra dos både Restorate och Activize under dagen för att fylla på mina depåer och för att bli lite extra pigg och skärpt. Efter 4 år med FitLine kunde jag jobba 50%. En fantastisk förbättring så långt efter en utbrändhet. Förutom Optimalsetet tar jag FitLines HeartDuo (omega3 och Q10)."

Kristina Bergström

Från utmattning, hjärnskador och artros – tillbaka till glädje, energi och hälsa (FitLine inside)

Vilken känsla det var när jag återigen kunde njuta av alperna, vyerna och vandringen. Vilken lycka! Jag hade inte längre ont!!

När det var som värst kunde jag inte ens vandra med min man korta promenader på vår semester i Toscana utan fruktansvärd värk, och inte kunde jag gå med på golfbanan längre. Varje kväll och natt tog jag smärtstillande tabletter för att sova och när den första omgången inte verkade längre så gick jag upp och tog fler för att kunna somna om.

Jag provade olika naturläkemedel, var hos vanliga läkaren, akupunktör och gick dessutom i flera år till näringsspecialist och fick mängder med olika preparat jag skulle äta för att få kroppen i balans. Men värken forsatte och jag blev inte bättre, snarare blev värken värre och värre med tiden.

Det var för artrosen och värken jag började äta FitLine. Efter 3-4 månader med Optimalsetet minskade värken i händerna och efter 7-8 månader i höfterna för att efter ett år vara ett minne blott. Underbart!! Men inte bara det – ytterligare effekter i min kropp, läkning som jag inte vågat drömma om skedde! Effekterna av hjärnskadorna efter utbrändheten började minska. Jag kan åter titta på tv, bio och vistas bland flera människor utan att få så stora problem längre. Tänk vad näring kan göra. :)Nu har jag fått livet tillbaka och med det glädje, energi och hälsa!

Elisabeth Gräns


Från PTSD och total fysisk obalans – till full livskraft för hela familjen (FitLine inside)

I april 2004 blev jag sjukskriven för PTSD (Posttraumatiskt stressyndrom) och utmattningsdepression. Trots ansträngningar med mat, motion, alternativa medel, massor med olika terapiformer och läkemedel var jag i riktigt dålig form då jag i september 2010 kom i kontakt med FitLine. Jag verkade inte kunna återfå min forna ork och kunde bara jobba halvtid. Kroppen var inte att lita på och jag hade flera infektioner, värk i leder, huvudvärk, kronisk ischias, eksem, sömnlöshet, brinnande fötter och förhöjda värden av socker. Jag åt även antidepressiva och insomningstabletter.

Jag började dricka FitLine i september 2010. Det tog bara några veckor innan en grundenergi började infinna sig, jag blev inte utmattad på samma sätt längre. Plötsligt sov jag som en stock på nätterna, vaknade utvilad på morgonen. Svullnaden började försvinna likaså ledvärken. Jag mådde även ganska illa och hade en hel del huvudvärk. Blev rekommenderad att ta extra doseringar av Activize och Restorate samt att dricka massor av vatten.

Jag har haft olika utrensningar- tuffare perioder som följts av stora förbättringar. Mina brinnande fötter blev jag av med efter 2 1/2 år, helt otrolig känsla att plötsligt inte behöva ”betala” för att du gått en promenad eller tränat ett danspass.Känner mig yngre och friskare för varje år.

Vi dricker FitLine hela familjen sedan 5 år tillbaka.

Äldsta sonen har blivit av med sin astma som han haft sedan han var några månader gammal, den återkommande vinterdysterheten är betydligt mindre av.

Den andra sonen har blivit av med sitt sockerberoende, alla sin allergier som var köldallergi och de traditionella vårallergierna, kramper i ben och och svängande humör, hans eksem är obefintliga.

Maken är av med alla sina ryggskott, antidepressiva mediciner, fått jämnare humör och är gladare överlag.

Känner en befrielse att vi nu har så mycket hälsosammare medicin, som utgörs av bra mat, både den egna hemlagade och det goa guldpulvret som heter Fitline.

Chatarina Sanderson